Viva ! Mob

 

In het kader van het project VIVA! Jette, gaat het OCMW, in samenwerking met de Gemeente, vanaf september van start met een nieuw aanbod van vervoer voor personen met beperkte mobiliteit : VIVA! Mob.

 

VIVA! Mob is een transportdienst met als objectief de dagelijkse verplaatsingen van de jettenaren binnen hun gemeente te vergemakkelijken. (boodschappen, bezoek aan de huisarts, naar het ziekenhuis of simpelweg een bezoekje aan vrienden of bekenden … vervoer naar de Gemeente of het OCMW, de post, Centrum Esseghem, …)  Het is ook de beste manier om het Centrum VIVA! te bereiken, gelegen in de Leon Theodorstraat 197, tegenover het Garcetpark   (de terugkeer naar huis kan eveneens worden georganiseerd).

 

Het vervoer van VIVA! Mob is toegankelijk, na reservatie en mits betaling van 3€/traject, voor alle jettenaren die het moeilijk hebben om zich te verplaatsen (geen leeftijds- of inkomensvoorwaarden).  Het is nodig zich vooraf in te schrijven bij INFO VIVA! (gegevens onderaan deze folder) met een medisch attest dat verklaart dat de persoon zich moeilijk zelfstandig kan verplaatsen.

 

Eens de inschrijving geregeld, kan u zich rechtstreeks in contact stellen met de VZW Transport&Vie.  De eerste trajecten zullen worden georganiseerd vanaf 17 september 2018.  Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven vanaf  dinsdag 4 september.

 

Praktisch :

 

Inschrijvingen

INFO VIVA!

Leon Theodorstraat  197

Dinsdag en vrijdag van 9u tot 12u, woensdag van 13u tot 16u

0471/890.883 – 0471/833.053

infoviva@jette.irisnet.be

 

reservaties

VZW Transport&Vie

info@transportetvie.be

02 612 72 93

 

Een initiatief van de Voorzitter van het OCMW van Jette et de Schepen van Sociale Zaken.